04 Februari 2011

Ikuti Perjalanan Proses Pemindahan Mahasiswa Mesir Melalui Web Dan FB


KAHERAH 4 Feb - Ketua Badan Penerbitan dan Penerangan PMRAM Saudara Mohd Faizudin bin Ghazali memberitahu bahawa PMRAM sentiasa mengemaskini maklumat berkenaan proses pemindahan pelajar Malaysia di Mesir ke Jeddah.

Tambahnya, PMRAM menjadikan pejabat pentadbiran yang terletak di Nasr City sebagai tempat pemusatan segala maklumat yang diterima daripada seluruh cawangan.

Katanya, segala maklumat yang diterima akan dimaklumkan dalam laman web rasmi ini serta facebook rasmi PMRAM Pusat dari semasa ke semasa.

"Hingga hari ini, PMRAM sentiasa memberikan kerjasama yang baik terhadap pihak Kedutaan Malaysia dengan menghubungi Bilik Gerakan Proses Evakuasi bagi mendapatkan maklumat terkini tentang proses pemindahan pelajar" ujar beliau katika ditemui di pejabat pentadbiran PMRAM.

Menurutnya, selain menghubungi pihak Kedutaan Malaysia, Presiden PMRAM juga sentiasa mendapatkan maklumat berkenaan tahap keselamatan melalui Pihak Keselamatan Mesir.

Katanya lagi, keluarga di Malaysia boleh mengikuti perkembangan proses pemindahan pelajar Mesir ke Jeddah melalui 2 laman rasmi PMRAM ini. Segala pertanyaan boleh dihantar ke emel rasmi PMRAM iaitu pmram30@yahoo.com.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts with Thumbnails